We are proud to honor our past presidents who tirelessly served our Tamil community. We are still collecting pictures. Please contact us if you want to share a picture.
Hemappriya Ponnuvel
2021,2022
ஹேமப்பிரியா பொன்னுவேல்
Nithilaselvan Muthusamy
2020, 2019
நித்திலச்செல்வன் முத்துசாமி
Rajaram Srinivasan
2018, 2017
இராஜாராம் சீனிவாசன்
Parthasarathy Sambandam
2016
பார்த்தசாரதி சம்பந்தம்
Sundar Kuppusamy
2015
சுந்தர் குப்புசாமி
Kalpana Meiyappan
2014
கல்பனா மெய்யப்பன்
Agathiyan John Benedict
2013, 2012
அகத்தியன் ஜான் பெனடிக்ட்
Balagan Armugaswamy
2011, 2010
பாலகன் ஆறுமுகசாமி
Nagaraja Sethuraman Balakathiresan
2009
நாகராஜ சேதுராமன் பாலகதிரேசன்
Gopinath D
2008
கோபிநாத்.D
Vijayanand Murugesan
2007
விஜயானந்த் முருகேசன்
Sivakumar Mayiladuthurai Paramasivam
2006
சிவகுமார் மயிலாடுதுறை பரமசிவம்
Prabhakaran Rathinasabapathi
2005
பிரபாகரன் ரத்தினசபாபதி
Kayamboo Ramalingam
2004
கயம்பூ ராமலிங்கம்
Srinivasan Thillainathan
2003
சீனிவாசன் தில்லைநாதன்
Muthukumar Subramaniyan
2002
முத்துக்குமார் சுப்பிரமணியன்
Sundaram Nataraja
2001
சுந்தரம் நடராஜா
Ven Natarajan
2000
வென் நடராஜன்
Sakthivel Raja
2000
கண்ணன் (எ) சக்திவேல் இராஜா
Srikanth Meenakshi
1999
ஶ்ரீகாந்த் மீனாட்சி
Devika Ananthakrishnan
1999
தேவிகா அனந்தகிருஷ்ணன்
Andi Giri
1998
ஆண்டி கிரி
Sundar Chockalingam
1998
சுந்தர் சொக்கலிங்கம்
Sivakolunthunathan Kesavanathan
1997
சிவக்கொழுந்துநாதன் கேசவநாதன்
Mariadass Jayachandran
1997
மரியதாஸ் ஜெயச்சந்திரன்
Kannan K.S.
1996
கண்ணன் K.S
Gaffour Kosi
1996
கஃபூர் கோசி
Gopalswamy Nachimuthu K
1995
கோபாலசுவாமி நாச்சிமுத்து K
Balasubramaniam V.
1994
பாலசுப்ரமணியம்.V
Krishnan S
1993
கிருஷ்ணன்.S
Sothi Vignaraja
1992
சோதி விக்னராசா
Muthuvel Chelliah
1991
முத்துவேல் செல்லையா
Periannan Kuppusamy
1990
பெரியண்ணன் குப்புசாமி
Balasubramaniam Raja
1989
பாலசுப்ரமணியம் இராஜா
Sithanandam Sadasivam
1988
சித்தானந்தம் சதாசிவம்
Vignaraja Elaiyathambi
1987
விக்னராஜா இளையதம்பி
Sridhar S
1986
ஶ்ரீதர்.S
Anthonisami A.(Late)
1985
Ramasami Sengoden.G
1984
இராமசாமி செங்கோடன்
Raju M.M
1983
ராஜு M.M
Gaffour Kosi
1982
கஃபூர் கோசி
Krishanaswami K.S
1981
கிருஷ்ணசுவாமி K.S
Saraswathi Ranganathan (Late)
1980
சரஸ்வதி ரங்கநாதன்
Thomas I.R(Late)
1979
Sarangapani C. (Late)
1977,1978
Chinnaraj P. (Late)
1976
Periasamy Palani.G
1976
பழனி க.பெரியசாமி